Hoe werkt het?

Maak een succes van jullie Grote Clubactie! Wij helpen je graag op weg. Voordat je aan de slag gaat, is het handig om goed voorbereid te zijn en kennis te hebben van een viertal onderdelen:

1. Wat is de Grote Clubactie?

2. Verkoopmethodes 

3. Kosten

4. Stappenplan

Wat is de Grote Clubactie?

Of het nu om sport, hobby of cultuur gaat, alle verenigingen zijn bij ons welkom. Je vereniging bestelt verkoopboekjes (voor gegevens kopers) en/of loten bij de Grote Clubactie. Je vereniging verkoopt de loten voor € 3,- per stuk. Hiervan gaat 80% rechtstreeks naar de vereniging. Van de overige 20% wordt een loterij georganiseerd, waarbij lotenkopers vele prijzen kunnen winnen, waaronder
€ 100.000,-. Dit is al sinds het eerste lot een feit en daarmee ook de kracht van de Grote Clubactie. De opbrengst voor verenigingen ligt ongeveer tussen de € 1.000,- en
€ 10.000,- per vereniging!Extra inkomsten

Bijna iedere club kan extra geld goed gebruiken. Clubhuizen hebben onderhoud nodig en materialen moeten worden vervangen. Elk jaar realiseren ongeveer 5.500 verenigingen via de Grote Clubactie hun doelen. Dus: vorm een energieke werkgroep met betrokken verenigingsleden, bedenk een doel voor de opbrengst en ga aan de slag met de lotenverkoop!

Start 2018: 15 september

De Grote Clubactie begint dit jaar op zaterdag 15 september 2018, de actie loopt tot 12 december. De trekking vindt plaats op 12 december en vanaf 13 december kunnen lotenkopers hun loten checken. Na deze periode kunnen jullie het ontvangen bedrag tellen (in geval van: de contante methode of verkoop via contante Superloten) of ontvangt jullie vereniging, na incasso door de Grote Clubactie, de opbrengst van de Grote Clubactie in januari (in geval van: de eenmalige machtigingsmethode, de online methode of de verkoop van Superloten via eenmalige machtiging). Lees hier alles over de beschikbare verkoopmethodes.
Aan de slag?

Heb je een werkgroep, een doel en de verkoopmethode(s) vastgesteld? Plaats dan je bestelling en ga aan de slag! Het Stappenplan van de Grote Clubactie helpt jou hierbij. Hier lees je stap voor stap hoe je een succesvolle Clubactie op jouw vereniging organiseert. Veel succes!

  • Wat is de Grote Clubactie?
  • Verkoopmethodes
  • Kosten
  • Stappenplan

Doe mee! Schrijf direct jouw vereniging in

Net als ruim 5.500 andere clubs uit heel Nederland.

Schrijf je vereniging in

Hulp nodig bij de organisatie?


Onze servicedesk staat voor je klaar!

Servicedesk
Liever telefonisch contact?
Bel 013-4552825