Jochem en Stan gaan op bezoek bij HSV Zwijndrecht

29 maart 2019, 14:16 uur


Zondag 31 maart wordt alweer de 5de aflevering van Clubliefde uitgezonden Het programma komt langs bij verschillende clubs die zijn opgegeven door jeugdleden, die een wens hebben voor hun club. Denk bijvoorbeeld aan nieuw materiaal, het renoveren van een vervallen kleedruimte of het opknappen van de kantine.


In het donker
In deze aflevering vraagt Eva van honk- en softbal vereniging Zwijndrecht, hulp om geld op te halen voor verlichting op het honkbalveld. Nu moeten de spelers stoppen zodra het donker wordt en dat is natuurlijk zonde. De ambassadeurs van de Grote Clubactie, Jochem van Gelder en Stan van den dobbelsteen, gaan met de jeugdleden aan de slag. Ze geven de meiden een training hoe je veel loten verkoopt tijdens de Grote Clubactie. Daarna mogen ze meteen de straat op om loten te verkopen!Opa Willem
In Clubliefde wordt er gesproken met een bevlogen en betrokken lid. Bij HSV Zwijndrecht is dat Willem, die door de leden liefkozend ‘Opa’ wordt genoemd. Hij is altijd wel op de club te vinden en staat voor iedereen klaar. Leden zoals Willem zorgen ervoor dat de club blijft voortbestaan. Mede dankzij hun inzet zorgen ze ervoor dat iedereen kan blijven sporten en genieten op de club. Om Opa Willem eens een in het zonnetje te zetten, hebben ze voor hem een verrassing gepland!


Ben je benieuwd of het Eva en haar teamgenoten lukt om genoeg loten te verkopen voor de nieuwe veldverlichting? Kijk dan op 31 maart om16.30 uur naar ‘Clubliefde’ bij RTL4.

Doe mee! Schrijf direct jouw vereniging in

Net als ruim 5.500 andere clubs uit heel Nederland.

Schrijf je vereniging in

Hulp nodig bij de organisatie?


Onze servicedesk staat voor je klaar!

Servicedesk
Liever telefonisch contact?
Bel 013-4552825