Vergeet zondag niet te kijken naar Clubliefde!

20 maart 2019, 11:21 uur


Zondag 24 maart wordt alweer de 4de aflevering van Clubliefde uitgezonden


Nieuwe kleedkamers
In deze aflevering vraagt Thomas van voetbalvereniging Rijsoord hulp om geld op te halen voor nieuwe kleedkamers met meer ruimte en douches. De ambassadeurs van de Grote Clubactie, Jochem van Gelder en Stan van den Dobbelsteen, gaan met de jeugdleden aan de slag. Ze geven de jongens tips over hoe je het best een Superlot verkoopt tijdens de Grote Clubactie. Die mogen daarna zelf langs bedrijven gaan om Superloten te verkopen.


Het tv-programma gaat langs bij verschillende clubs die zijn opgegeven door jeugdleden, die een wens hebben voor hun club of vereniging. Denk bijvoorbeeld aan nieuw materiaal, het renoveren van een vervallen kleedruimte of het opknappen van de kantine.


Supervrijwilliger achter de bar
In Clubliefde wordt er gesproken met een bevlogen en betrokken lid. Bij VV Rijsoord is dit Jeanne Schuitemaker. Ze staat al 43 jaar achter de bar bij de club. Maar was ook lid van de jeugdcommissie en heeft verschillende activiteiten voor de jeugd georganiseerd. Leden zoals Jeanne zorgen ervoor dat de club blijft voortbestaan. Mede dankzij hun inzet kan iedereen blijven sporten en genieten op de club.


Ben je benieuwd of het Thomas en zijn teamgenoten lukt om Superloten te verkopen? Kijk dan 24 maart op RTL 4 om 16.30 uur naar Clubliefde.

Doe mee! Schrijf direct jouw vereniging in

Net als ruim 5.500 andere clubs uit heel Nederland.

Schrijf je vereniging in

Hulp nodig bij de organisatie?


Onze servicedesk staat voor je klaar!

Servicedesk
Liever telefonisch contact?
Bel 013-4552825