Prijzen & winnaars

Ieder jaar zijn er weer fantastische prijzen te winnen. De laatste trekking van de Grote Clubactie vond plaats op donderdag 13 december 2017. De volgende trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 12 december 2018.

Lotchecker

De winnende lotnummers van de Grote Clubactie 2018 zijn op 13 december 2018 bekend gemaakt. Check hier of je een prijs hebt gewonnen.

Lotchecker 2018

Prijzen

Naast de hoofdprijs van € 100.000,- zijn er in de loterij van de Grote Clubactie vele mooie prijzen te winnen. Bekijk hier het prijzenpakket van 2018.

Prijzen 2018

Trekkingsuitslag

De winnende lotnummers van de Grote Clubactie 2018 zijn op 13 december 2018 bekend gemaakt! De trekking is verricht door notaris mr. M.E.F. Ploum. Bekijk hier een lijst met de volledige trekkingsuitslag.

Trekkingsuitslag 2018

Kortingen & aanbiedingen

Samen met partners kan de Grote Clubactie haar maatschappelijke bijdrage verder uitbreiden. Dankzij hen kunnen deelnemende verenigingen hun clubkas nog beter spekken en profiteert u van leuke kortingen.

Aanbiedingen

Veelgestelde vragen

Als ik een winnend lot heb, hoe kan ik mijn prijs dan innen?

Maak een kopie van je winnende lot en stuur het origineel met een begeleidende brief met je NAW-gegevens (naam-adres-woonplaats-gegevens) in een voldoende gefrankeerde gesloten envelop naar: Nationale Grote Clubactie, Postbus 440, 5000 AK Tilburg. Jouw prijs wordt binnen 6 weken bijgeschreven op je bankrekening of naar je toegestuurd. Als je jouw lot hebt betaald via een eenmalige machtiging, hoef je niets te doen. Binnen zes weken ontvang je jouw prijs automatisch thuis of, in geval van een geldprijs, op je bankrekening.

Hoe lang is mijn lot geldig?

Loten van de Grote Clubactie zijn één jaar geldig. De loten van 2018 zijn geldig tot en met 12 december 2019. (De loten van 2017 zijn geldig tot en met 13 december 2018.)

Waar vind ik mijn lotnummer?

Wanneer je een lot contant hebt gekocht dan ontvang je direct een fysiek lot of komt de verkoper het op een later moment afgeven. Op dat fysieke lot staat het lotnummer. Als je een lot hebt gekocht met eenmalige machtiging dan staat het lotnummer op je bankafschrift in de omschrijving van de incasso.

Wanneer vindt de trekking van de Grote Clubactie loterij plaats?

De trekking vindt plaats op 12 december 2018.

  • Prijzen
  • Lotchecker
  • Trekkingsuitslag
  • Kortingen & aanbiedingen
  • Verkoopwedstrijd

Check je lot!

Heb jij het winnende lot in handen? Bekijk hier of jouw lot in de prijzen is gevallen! 

Lotchecker 2018