<     Prijzen & winnaars

Trekkingsuitslag

De winnende lotnummers van de Grote Clubactie 2018 zijn op 13 december 2018 bekend gemaakt! De trekking is verricht door notaris mr. M.E.F. Ploum. Onderstaand is de trekkingsuitslag te downloaden via een PDF. Klik op de link om de trekkingsuitslag te downloaden.


Klik hier voor de trekkingsuitslag van 2018Prijzen innen?

Maak, indien je een contant lot hebt, een kopie van jouw winnende lot en stuur het origineel, samen met een begeleidende brief met je NAW-gegevens, in een voldoende gefrankeerde envelop naar: Nationale Grote Clubactie, Postbus 440, 5000 AK Tilburg. Als je je lot hebt betaald via een eenmalige machtiging, hoef je niets te doen. Jouw prijs wordt binnen 6 weken bijgeschreven op je bankrekening of naar je toegestuurd.
Heb je met een lot (contant of eenmalige machtiging) een Greetz waardebon of een fotoboek van Smartphoto gewonnen, voer dan je lotnummer en daarna je controlecode in op de lotchecker. De controlecode kun je vinden op je bankafschrift, als je hebt gekocht via eenmalige machtiging of je contante lot naast de barcode.
De Kansspelautoriteit heeft aan Stichting Samenwerkende Non-profit Loterijen (SNL), waarvan de Grote Clubactie/SupportActie onderdeel is, een vergunning verleend op 6 december 2016 onder kenmerk: 10293. Deze vergunning is geldig voor de periode van 1 januari 2017 tot en met 31 december 2021. Voor meer informatie: www.ssnl.nl. Speel bewust, 18+. Wijzigingen op het prijzenpakket en typfouten zijn door de Grote Clubactie te allen tijde voorbehouden. Aan de getoonde uitslagen kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Prijzen
  • Lotchecker
  • Trekkingsuitslag
  • Kortingen & aanbiedingen
  • Verkoopwedstrijd

Check je lot!

Heb jij het winnende lot in handen? Bekijk hier of jouw lot in de prijzen is gevallen! 

Lotchecker 2018