<      Succesverhalen

‘De club is er voor jou, maar jij bent er ook voor de club’

Harm van der Pas
Coördinator Grote Clubactie MHC Oss

€ 10.409 ,-
Bijdrage nieuw clubhuisMHC Oss is sinds 2014 nieuwkomer bij de Grote Clubactie. In het eerste jaar dat zij meededen hadden zij meteen de hoogste opbrengst van alle deelnemende hockeyverenigingen. Met een bedrag van €10.409 is MHC Oss dan ook meer dan tevreden. “Ons doel, een nieuw clubhuis, komt hiermee steeds dichterbij”, vertelt Grote Clubactie-coördinator en fundraisinglid Harm van der Pas aan de Grote Clubactie.


Eerste jaar deelname MHC Oss 
Hoe krijgt een vereniging het voor elkaar om zo’n mooi bedrag binnen te halen? “Allereerst mag ik niet vergeten te zeggen dat MHC Oss stiekem best een grote club is”, legt Harm van der Pas uit. “Wij hebben onze 800 jeugdleden allemaal een eigen verkoopboekje gegeven. Omdat wij voor de eerste keer meededen, hebben wij een voorlichtingsavond gehouden voordat de actie begon. Tijdens deze avond waren alle coaches en trainers uitgenodigd. Zo konden we iedereen direct op de hoogte stellen van onze activiteiten rondom de Grote Clubactie.”

‘De club is er voor jou, maar jij bent er ook voor de club’
“Het is belangrijk om de coaches en trainers ook enthousiast te maken. Zij zijn immers de mensen die het over moeten brengen aan het grote publiek: de lotenverkopende jeugdleden. De animators van het verkoopteam, om het zo maar te noemen. Ik benadruk mijn motto altijd: ‘de club is er voor jou, maar jij bent er ook voor de club.’ Daarom vind ik het ieders morele plicht om een aantal loten te verkopen. Wij hebben dan ook naar ieder jeugdlid een mail gestuurd waarin we onze verwachting van minimaal 10 loten lieten blijken”, aldus Harm.


Beloningen lotenverkopers 
Harm vervolgt: “Wij hebben tevens gemerkt dat het belonen van de leden een goede stimulans is. Zo kreeg het best verkopende team een donatie voor hun teamuitje en hebben we onze plaatselijke hockeyleverancier, Sport 2000 Oss, zover gekregen om cadeaubonnen beschikbaar te stellen voor de bestverkopende leden. Dat werkte fantastisch!”

Doe mee! Schrijf direct jouw vereniging in

Net als ruim 5.500 andere clubs uit heel nederland

Schrijf je vereniging in

Hulp nodig bij de organisatie?


Onze servidesk staat voor je klaar!

Service Desk
Liever telefonisch contact?
Bel 013-4552825

Wat kun je winnen?


Koop loten en maak kans op
de hoofdprijs: € 100.000,- 

Bekijk prijzenpakket