<      Succesverhalen

'Samen voor een mooi resultaat'

Vincent van Heck
Coördinator Grote Clubactie ATC '65

€ 5.300 ,-
Clubproject Positief coachen

Grote Clubactie groot succes voor ATC ‘65

 

13 maart 2013, Hengelo – Voetbalvereniging ATC ‘65 heeft een bijzondere prestatie geboekt met de Grote Clubactie van 2012. De lokale voetbalvereniging heeft de lotenverkoop met maar liefst 638 procent doen stijgen ten opzichte van het jaar daarvoor.

 

Kick-off door FC Twente keeper Sander Boschker

ATC 65 heeft dit grote succes bereikt door een stuk gestructureerder te werk te gaan dan voorgaande jaren. De vereniging heeft ervoor gekozen om de clubactie niet door één persoon te laten coördineren maar door de gehele vrijwilligerscommissie. Elke vrijwilliger heeft een aantal teams onder zijn hoeden genomen. Op deze manier kan elk team goed benaderd worden. Als klap op de vuurpijl, is er een grote kick-off gehouden in het clubhuis waar alle pupillen met hun ouders de Grote Clubactie aftrapten in het bijzijn van Sander Boschker.

 

Maatschappelijke Stagiairs bieden hulp

‘We zijn geweldig geholpen door Maatschappelijke Stagiairs’ vertelt Vincent van Heck, coördinator voor de Grote Clubactie. ‘Omdat we gekozen hebben voor de verkoopmethode met eenmalige machtiging, kwam er wel wat invoerwerk op ons af. De maatschappelijke stagiairs die afkomstig zijn van middelbare scholen, hebben dit heel goed opgepakt. Zij zorgden ervoor dat de machtigingen goed werden verwerkt.’

 

Doel bereikt

Om leden nog meer te stimuleren loten te verkopen, organiseerde ATC ‘65 een wedstrijd. Dankzij de goede banden met haar sponsoren, konden de lotenverkopers mooie prijzen winnen. Zo mocht het team met de meest verkochte loten naar de wedstrijd FC Twente – AFC Ajax. ‘Door het enthousiasme van de leden hebben we het geweldige bedrag opgehaald van € 5.300, -. Met deze opbrengst heeft de vereniging het nieuwe clubproject ‘positief coachen’ kunnen invoeren. Een project dat elke cent waard is!’ aldus Vincent.

 

Klaar voor de start van 2013                    

Het draaiboek voor de volgende editie van de Grote Clubactie ligt al klaar. ATC 65 gaat dan ook de D-jeugd erbij betrekken. Zo hopen ze de geweldige verkoopcijfers van 2012 te kunnen overtreffen. ‘We kijken uit naar de Grote Clubactie van 2013’ sluit Vincent af.

Doe mee! Schrijf direct jouw vereniging in

Net als ruim 5.500 andere clubs uit heel nederland

Schrijf je vereniging in

Hulp nodig bij de organisatie?


Onze servidesk staat voor je klaar!

Service Desk
Liever telefonisch contact?
Bel 013-4552825

Wat kun je winnen?


Koop loten en maak kans op
de hoofdprijs: € 100.000,- 

Bekijk prijzenpakket