<      Succesverhalen

'Jeugdleden zorgen voor succes'

Sjitske Richardson
Coördinator Grote Clubactie KV Badhoevedorp

€ 2.055,-
Aanschaf materialen en organiseren evenementen


Goodiebag als stimulans


 

Korfbalvereniging Badhoevedorp doet al sinds 1990 mee met de Grote Clubactie. De vereniging doet mee, omdat het een goede en gemakkelijke inkomstenbron is voor de vereniging.


Extra inkomsten

In een periode van teruglopende sponsorgelden is het erg fijn om extra inkomsten te genereren. Met behulp van de Grote Clubactie kunnen we dit ook jaarlijks doen. Met deze inkomsten kunnen we nieuwe materialen aanschaffen en leuke evenementen organiseren voor de leden.


Goodiebag

‘Het zijn de jeugdleden die ervoor zorgen dat de Grote Clubactie ieder jaar een succes wordt en daar zijn we ze heel dankbaar voor’ vertelt Sjitske Richardson. Als club stimuleren we dit door het organiseren van een verkoopwedstrijd. Na afloop van de Grote Clubactie worden de winnaars bekend gemaakt per team. Sommige kinderen spannen echt de kroon en schrijven meer dan 100 loten op hun naam. Dat belonen we graag met leuke prijzen. Alle winnaars hebben een rijk gevulde goodiebag gekregen met sportartikelen van onze sponsoren.


Gestructureerd handelen

Elk jaar beginnen we met de aankondiging van de Grote Clubactie in ons weekblad, de praatpaal, en de regionale bladen de Westerpost en het witte weekbad. Vlak voor het begin van de Grote Clubactie deel ik op een bijeenkomst na de training alle boekjes uit en leg ik uit wat de bedoeling is. Na deze aftrap kunnen de kinderen de straten op om loten te verkopen en zich te focussen op de verkoopwedstrijd.

Doe mee! Schrijf direct jouw vereniging in

Net als ruim 5.500 andere clubs uit heel nederland

Schrijf je vereniging in

Hulp nodig bij de organisatie?


Onze servidesk staat voor je klaar!

Service Desk
Liever telefonisch contact?
Bel 013-4552825

Wat kun je winnen?


Koop loten en maak kans op
de hoofdprijs: € 100.000,- 

Bekijk prijzenpakket